söndag 23 augusti 2009

Nytt försök.

ECO mässan igår var riktigt, riktigt dålig! Meningen med denna typ av mässor måste väl ändå vara att uppmärksamma alla bra miljövänliga alternativ som finns, och framställa de i bra dager? Eller?

Jag som inte är ett dugg duktig på att tänka eller shoppa miljövänligt, hade iskallt räknat med att få upp ögonen för bra alternativ, men absolut inte. Mässan var tråkig, folktom, och de produkter som fanns var bara ...trista... Måste miljövänligt vara det samma som fult och tråkigt? Tydligen. Alla kläder var beiga, i trista modeller, skorna såg ut som om att man skulle ut på skogsmulle, en monter hade underkänner, alla beiga i STORA tant modeller. Nej. Tror betydligt fler skulle shoppa dessa produkter om man lade lite mer krut på designen.

Enda gången jag blev lite exalterad på denna mässa var när jag fick syn på massa vita fina brudklänningar. Jag rusade så klart fram, men stoppades tvärt av en vägg av unken luft en meter från ställningen de hängde på. Det visade sig att dessa klänningar var från myrorna, och uppenbart inte blivigt vädrade det senaste decenniet. Vem vill gifta sig i en klänning som stinker? Kanske om man ångrat sig men inte vågar ställa in bröllopet själv, kan inte finnas en enda vettig man som säger "ja" till någon som stinker så hemskt.

Idag ska vi göra ett nytt försök på detta med mässor, denna gången bröllopsmässa på Djurgården. Me like!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar